Social Media


Strategie, plan van aanpak, inspiratie en masterclasses

Het gebruik van social media neemt een grote vlucht. Meer en meer ondernemingen zetten social media in als deel van hun marketing mix, of denken hierover na. De mogelijkheden zijn legio, maar het kiezen van de juiste kanalen en het opstarten en onderhouden hiervan vereist kennis en tijd.

Met het Social Media Startpakket biedt A. van der Stap Communicatie u een fullservice oplossing voor effectief gebruik van de juiste social media kanalen die uw bedrijfsdoelstelingen ondersteunen. We kunnen niet alleen de strategie voor u uitstippelen en de juiste platforms voor u selecteren, maar ook alle kanalen voor u activeren, onderhouden en monitoren.

Hiernaast verzorgt Alexandra van der Stap Social Media Inspiratiesessies voor het informeren van uw organisatie over de laatste trends, ontwikkelingen en mogelijkheden, masterclasses om gezamenlijk een plan van aanpak voor uw bedrijf te ontwikkelen en trainingen voor het gebruik van diverse social media platforms in de praktijk.

Social media… voor zakelijk gebruik?

Tot een paar jaar geleden werden social media voornamelijk gebruikt door consumenten, voor het opbouwen van privénetwerken en het delen van persoonlijke informatie. Later kwamen hier de professionals bij, die bijvoorbeeld op LinkedIn contacten onderhielden met collega’s en zakelijke relaties. Inmiddels hebben vele bedrijven de kracht van social media ontdekt en worden zij door zakelijke spelers steeds meer gebruikt om in contact te komen en te blijven met consumenten, bedrijven en werknemers.

Met de verschillende social media kunt u uw uitstraling en identiteit versterken, contacten met relaties opbouwen en onderhouden, producten of diensten promoten, leads genereren, nieuwe klanten vinden, personeel werven, bezoekers naar uw website trekken en uw vindbaarheid vergroten. U kunt inspelen op trends en ontwikkelingen, u profileren als kennisexpert bij uitstek, met uw klanten in gesprek treden, adverteren, en nieuws- of persberichten verspreiden.

Belangrijk is dat u een helder doel voor ogen heeft en dat u de social media consequent inzet om dit doel te bereiken. Een gedegen online marketing strategie staat hierbij centraal. A. van der Stap Communicatie werkt deze graag voor u uit.

Meer weten over Social Media? Vul het formulier in.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: