Strategie


Strategisch en tactisch marketing- en communicatie-advies 

Marketingstrategie en marketingplan

Een goede marketingstrategie is onontbeerlijk bij het besturen van uw bedrijf. Hierin legt u de fundamenten van uw onderneming vast, uw producten of diensten, de markten die u gaat betreden en hoe u dit gaat realiseren. U stelt uw doelstellingen voor de toekomst op en gebruikt de vier P’s uit de klassieke marketingtheorie om deze te bereiken: Product, Prijs, Promotie en Plaats. Welke producten en/of diensten leveren we? Welke markten bedienen we? En wat zijn de product-marktcombinaties? Wat is onze waardepropositie richting onze klanten? En hoe gebruiken zij onze producten?

A. van der Stap stelt uw marketingstrategie op en werkt deze uit tot een concreet en haalbaar marketingplan.

Communicatiestrategie en communicatieplan

Bij het ontwikkelen van uw communicatiestrategie gaan we in op de derde P uit uw marketingstrategie: Promotie. En werken we uit hoe u uw marketingdoelstellingen gaat bereiken. In het communicatieplan staan uw doelgroepen, uw communicatieboodschappen, de communicatiemiddelen en een concreet plan van aanpak. Wat gaan we vertellen, aan wie, hoe en wanneer?

Internetstrategie en internet marketing plan

Het ontwikkelen van een internetstrategie is feitelijk het maken van een online communicatiestrategie. Uw branding, doelstellingen, de communicatieboodschappen en de doelgroepselecttie zijn van evengroot belang. Maar de middelen zijn beduidend anders. A. van der Stap ontwikkelt graag een digitaal marketing plan van u waarbij we de online media voor uw selecteren en optimaal voor u inzetten.

Uw internetstrategie wordt pas echt krachtig als deze hand in hand loopt met uw offline activiteiten. Daarom stelt A. van der Stap uw online marketing plan ook het liefst tegelijk op met uw traditionele communicatiestrategie.

Zie ook onze afdeling Social Media.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: