Uitvoering


Van strategie via plan van aanpak naar executie…en weer terug

Na het definiëren van uw marketing- en communicatiestrategie werken we deze uit naar allereerst concrete marketing- en communicatieplannen en vervolgens effectieve en praktische campagnes. Hierbij stellen we een gedegen plan van aanpak op, inclusief planning en tijdslijn, de benodigde middelen en mensen, en een realistisch budget. Bij het opstellen van het plan van aanpak zoeken we naar optimaal gebruik van zowel traditionele als nieuwe media, en van intern beschikbare middelen zoals uw marketing, sales en customer support teams en eigen tools.

Vervolgens kunt u naar keuze zelf aan de slag met het uitvoeren van het plan of dit geheel of gedeeltelijk aan ons overlaten.

Begeleiden, coördineren, adviseren

A. van der Stap regelt en coördineert desgewenst alles: van het vernieuwen van uw website tot het ontwikkelen van uw logo of huisstijl, van het bedenken en uitvoeren van uw campagnes tot het opstarten en onderhouden van uw social media activiteiten. Hierbij sturen we uw bestaande partners aan, of zetten we ons eigen netwerk in.

Ook kunnen we u adviseren bij het inrichten van uw eigen organisatie, zodat deze optimaal is afgestemd voor de uitvoering,ondersteuning en follow-up van de strategieën, plannen en campagnes. Want niet alleen de inhoud van de plannen zijn essentieel voor uw succes, maar vooral ook de mensen die ze uitvoeren en de middelen die hierbij gebruikt worden.

Creatief concept en conceptontwikkeling

Wij bedenken nieuwe creatieve concepten die verrassend, praktisch en inzetbaar zijn. Een creatief concept vertaalt de gekozen strategie naar de geselecteerde middelen. Altijd staat een idee centraal, dat u in staat stelt om uw doelen te bereiken. Wij bedenken concepten voor online en offline reclamecampagnes, voor bedrijfsidentiteiten, voor websites, voor brochure-lijnen, voor een nieuwe collectie verpakkingen, voor guerilla-marketing, en nog veel meer. Ook bedenken we graag nieuwe bedrijfs- of merknamen en werken we hierbij een volledige positionering uit.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: